Advanced Permission på undersøgelsesniveau

En guide til Advanced permission på undersøgelsesniveau

Når du har oprettet en undersøgelse, kan du vælge hvilke områder af undersøgelse en administrator skal have adgang til.

Advanced permission på undersøgelsesniveau

1. Find undersøgelsen du vil opsætte rettigheder for i Kalenderen.

2. Tryk på Pil ned ud for undersøgelsen.

3. Vælg Tilladelser i menuen i toppen.

4. Her kan du oprette en ny rettighed ved at trykke på Tilføj .

Ønsker du at Redigere eller Slette en rettighed, kan dette også gøres fra denne side.

5. Vælg herefter hvilken type admin rettigheden skal gælde for.

(Hvis individuel admin vælges, kan du tilføje hvilken medarbejder samt afdelinger rettigheden dækker over).

6. Vælg hvilke områder der indgår i rettigheden ved at slå kontakten  til eller fra ud for mulighederne (se rapporter, kommentarer og total firma score).

7. Tryk Gem.

Bemærk: afdelingsadministratorer kan kun se den data som er slået til, fra afdelingerne som de er oprettet til.