Aktiver Kiosk-tilstand på medarbejderniveau

En guide til at aktivere Kiosk tilstand på medarbejderniveau

Har du medarbejdere, som skal besvare en undersøgelse, men som ikke skal besvare via mail? Så kan du aktivere kiosk-tilstand for medarbejderen, så vedkommende kan logge ind med sit navn og medarbejder-ID.

Aktiver Kiosk-tilstand på medarbejderniveau

1. Rediger medarbejderen der skal have slået Kiosk-tilstand til.

2. Slå  Kiosk-tilstand til.

3. Tilknyt et medarbejder-ID til vedkommende.

4. Tryk Gem

Medarbejderen kan nu logge ind og besvare undersøgelser med Kiosk-tilstand slået til.

Tip: Læs mere om hvordan du slår Kiosk-tilstand til for en undersøgelse her: → Aktiver kiosk-tilstand for en undersøgelse

Klik på videoen herunder for at se hvordan du aktiverer kiosk-tilstand på medarbejderniveau: