Besvar en undersøgelse

En guide til hvordan du besvare en undersøgelse

Hvis du er blevet inviteret til en undersøgelse, betyder det, at der ligger en undersøgelse klar til dig, når du logger ind på Woba.

Besvar en undersøgelse

1. Log ind på Woba.

2. Vælg Start Undersøgelsen på forsiden eller find den undersøgelse du vil besvare.

Det står i velkomstteksten til undersøgelsen om den er anonym eller ej.

Tip: du kan få uddybet et spørgsmål ved at trykke på (?) ved siden af overskriften.

Klik på videoen herunder for at se hvordan man besvarer en undersøgelse i Woba: