Design undersøgelse fra bunden

En guide til at designe en undersøgelse fra bunden

Når du skal designe en undersøgelse i Woba har du to muligheder - du kan designe en undersøgelse fra bunden eller bruge en af  de prædefinerede skabeloner. Du kan læse mere om, hvilken type af undersøgelser vi tilbyder her.

Design undersøgelse

1. Naviger til Survey Designeren.

2. Tryk på  Opret ny skabelon.

3. Vælg Opret din egen skabelon.

4. Vælg hvilke(t) sprog undersøgelsen skal være på.

5. Navngiv undersøgelsen.

6. Tryk Opret.

Når du har oprettet undersøgelsen kan du frit tilføje spørsmål og tilpasse undersøgelsen som du vil. Du kan læse mere om, hvordan man redigere en undersøgelse her.

Tip: du kan finde inspiraton til spørgsmål i spørgsmålsbiblioteket.

Klik på videoen herunder for at se hvordan du opretter en undersøgelse fra bunden: