Eksporter spørgeramme

En guide til at eksportere en spørgeramme i Woba

I Woba kan du eksportere en spørgeramme til en CSV-fil, som du derefter kan opsætte i et regneark el.lign.

Du eksportere en spørgeramme i Woba Analytics ved at gå til: Undersøgelser Designer *vælg skabelon*

Eksporter spørgeramme

1. Naviger til Designer.

2. Vælg skabelonen du ønsker at eksportere.

3. Vælg .

4. Spørgerammen hentes nu ned på din computer i en CSV-fil.

Tip: hvis du er i tvivl om hvordan CSV-filen importeres til et regneark kan du læse mere herunder:

Importer CSV-fil til Microsoft Excel

1. Følg guiden på Microsoft's hjemmeside: Importér eller eksportér tekstfiler (.txt- eller .csv)

Importer CSV-fil til Google Sheets

1. Følg guiden på Google's hjemmeside: Importér datasæt og regneark

Importer CSV-fil til Numbers på Mac

1. Følg guiden på Apple's hjemmeside: Importer et Excel- eller tekstarkiv i Numbers på Mac

Klik på videoen herunder for at se hvordan du eksporterer en spørgeramme: