Find dine undersøgelser

En guide til at finde dine undersøgelser

Når du er logget ind på Woba, vil der ligge en undersøgelse klar til dig på forsiden, hvis du er blevet inviteret til en undersøgelse. Hvis du har flere end én undersøgelse eller gerne vil se et overblik over dine besvarede, igangværende, kommende eller afsluttede undersøgelser, kan du også finde disse.

Find dine undersøgelser

1. Vælg Mine Undersøgelser i menuen i toppen.

2. Her har du et overblik over alle dine undersøgelser.

3. Vælg mellem Igangværende, Kommende eller afsluttede undersøgelser.

Når der findes undersøgelser, der endnu ikke er besvaret, vil der være en rød notifikation ved hjørnet undersøgelsen.

Tip: hvis du vil tilgå dine resultater fra en undersøgelse, kan du trykke på den besvarede undersøgelse for at blive taget til resultatsiden. Du kan læse mere om hvordan du bruger dine resultater her: → Brug dine resultater

Klik på videoen herunder for at se hvordan du finder og tilgår dine undersøgelser: