Find spørgsmål i spørgsmål biblioteket

En guide til at finde spørgsmål i spørgsmål biblioteket

Når du designer en undersøgelsesskabelon, kan du med fordel benytte dig af de prædefinerede spørgsmål fra Woba's spørgsmål bibliotek.

Du finder spørgsmål biblioteket ved at bruge søgefunktionen i Survey Designeren.

Spørgsmål biblioteket

1. Naviger til Survey Designeren og rediger skabelonen.

2. Find søgefeltet.

3. Søg efter spørgsmål eller kategori.

4. Vælg det ønskede spørgsmål.

5. Spørgsmålet indsættes sammen med andre spørgsmål i samme kategori eller ny kategori oprettes.

Tip: du kan frit redigere spørgsmål som er indsat fra biblioteket for at tilpasse dem bedst muligt til din undersøgelse.

Klik på videoen herunder for at se hvordan du bruger spørgsmål biblioteket: