Forberedende materiale: Kiosk

Info materiale til medarbejdere der bruger medarbejder-ID til login

Medarbejdere der ikke logger ind med deres e-mail men bruger deres medarbejder-ID har mulighed for at scanne en QR kode for at tilgå jeres undersøgelser.

For at sikre en højere svarprocent kan QR-koden eksempelvis sættes op i fællesarealer, så flere medarbejdere har mulighed for at deltage.

Hent materiale til kiosk funktion

🇩🇰 Dansk: Hent forberende materiale til kiosk funktionen her: → Info: Kiosk

Læs hvordan du kan oprette en QR-kode her

Brug for andre sprog?

🇺🇸 Engelsk: → Info: Kiosk