Forlæng svarfristen for en undersøgelse

En guide til at forlænge svarfristen for en undersøgelse

Hvis du vil give dine medarbejdere en ekstra chance til at nå og svare på en undersøgelse, kan du forlænge svarfristen for undersøgelsen.

Du forlænger svarfristen for en undersøgelse ved at gå til: Undersøgelser > Kalender

Forlæng svarfrist

1. Naviger til Kalenderen.

2. Tryk på ud for undersøgelsen der skal forlænges.

3. Tryk på slutdatoen i feltet med undersøgelsens periode.

4. Vælg en ny slutdato.

5. Tryk på Gem ændringer.

6. Du vil blive spurgt om du ønsker at opdatere notifikationerne for undersøgelsen. Det kan være en god ide at udsende en påmindelse om forlængelse af svarfristen.

Bemærk: du kan ikke forlænge svarfristen for en afsluttet undersøgelse.

Klik på videoen herunder for at se hvordan du forlænger svarfristen for en undersøgelse: