Jeg har tilkøbt API, hvad nu?

En guide til at komme i gang med Wobas API-løsning

Når du har tilkøbt et API, er der en række skridt du kan følge, for at komme hurtigere i gang med at udnytte alle fordelene.

1. Definer formål og data

Skitsér hvilke data eller funktioner API'et skal synkroniserer. Der er overordnet 3 forskellige typer af data, som kan synkroniseres mellem jeres HR-system og Woba, hhv. Medarbejderdata, afdelingsstruktur og administratordata.

Du kan finde mere information omkring API'et og dets muligheder i Woba her: → Integration af Woba

2. Opsæt integrationen

Opsætningen af et API involverer flere tekniske trin. Derfor anbefaler vi i Woba, at du medsender følgende artikel til de ansvarlige for opsætningen i din virksomhed.

For at jeres system kan videregive informationer til Woba skal I være opmærksomme på, at der skal skrives et script.

Herunder er en dybdegående teknisk beskrivelse, med al information der er nødvendig for at komme i mål: → API opsætning

Bemærk: du skal være logget ind på Wobas kundeportal, for at kunne tilgå artiklen. Læs mere her: → Wobas kundeportal

3. Du er klar

Når integrationen er opsat og testet, er du klar til at drage fordel af de arbejdsprocesser som API'et automatiserer.

Tjek og opdater med jævne mellemrum jeres integration for at imødekomme eventuelle ændringer. Hvis der sker ændringer til API'et fra Wobas side, informerer vi dig om det.

Brug for hjælp?

Ved spørgsmål vedrørende API'et eller opsætning bedes du kontakte Woba Support: → Kontakt os