Aktiver kiosk-tilstand for en undersøgelse

En guide til at aktivere Kiosk-tilstand for en undersøgelse i Woba

Har du medarbejdere, som skal besvare en undersøgelse, men som ikke skal besvare via mail? Så kan du aktivere kiosk-tilstand ved opsætningen af din undersøgelse.

Aktiver kiosk-tilstand for en undersøgelse

1. Opret jeres kiosk brugere (se hvordan her)

2. Naviger til Survey Designeren og planlæg en ny undersøgelse.

3. Gå til Indstillinger i menuen i toppen.

4. Slå Aktivér Kiosk-tilstand til.

5. Kiosk-tilstand er nu aktiveret. Hvis kiosk-tilstand er slået til for en medarbejder, kan personen nu besvare undersøgelsen via linket.

Tip: Opret en QR-kode til jeres kiosk-brugere for at gøre undersøgelsen nemt tilgængelig: Læs mere her → Opret QR-kode til kiosk undersøgelse

Klik på videoen herunder for at se hvordan du aktiverer kiosk-tilstand for en undersøgelse: