Lav et betinget spørgsmål

En guide til at lave et betinget spørgsmål

Når du er i gang med at designe en undersøgelse, kan du tilføje betingede spørgsmål, som kun bliver aktiveret ved en eller flere bestemte svarmuligheder på et spørgsmål.

Lav betinget spørgsmål

1. Naviger til skabelonen du ønsker at redigere.

2. Opret et spørgsmål som skal aktivere det betingede spørgsmål.

3. Opret et eller flere spørgsmål der skal være betingede.

4. Vælg   ud for spørgsmålet der skal gøres betinget (dette spørgsmål skal komme efter hovedspørgsmålet).

5. Tryk på  Indstillinger.

6. Slå Betinget spørgsmål til.

7. Vælg hovedspørgsmålet som aktiverer det betingede spørgsmål.

8. Vælg til sidst hvilke svarmuligheder fra hovedspørgsmålet der skal aktivere det betingede spørgsmål.

9. Tryk på Gem.

Bemærk: et spørgsmål kan kun gøres betinget, hvis det kommer efter hovedspørgsmålet. Du kan oprette flere betingede spørgsmål til samme spørgsmål.

Klik på videoen herunder for at se hvordan du laver et betinget spørgsmål: