Lav et obligatorisk spørgsmål

En guide til at lave et obligatorisk spørgsmål

Når du er i gang med at designe en undersøgelse, kan du tilføje obligatoriske spørgsmål, som ikke kan springes over når en medarbejder besvarer undersøgelsen.

Lav obligatorisk spørgsmål

1. Naviger til skabelonen du ønsker at redigere.

2. Opret eller find det spørgsmål som skal være obligatorisk.

3. Vælg  ud for spørgsmålet.

4. Tryk på  Indstillinger.

5. Slå Obligatorisk spørgsmål til.

6. Tryk på Gem.

Bemærk: når et spørgsmål er obligatorisk, kan en medarbejder kun fortsætte til de resterende spørgsmål i undersøgelsen, når det obligatoriske spørgsmål er besvaret.

Klik på videoen herunder for at se hvordan du gør et spørgsmål obligatorisk: