Lav kopi af en undersøgelse

En guide til at lave en kopi af en undersøgelse

Du kan kopiere skabelonen til en undersøgelse, hvis du ønsker at genbruge den eller tilrette den, uden at ændre i den gamle.

Du kan kopiere en undersøgelse ved at gå til Survey Designeren: Undersøgelser > Designer

Kopiér undersøgelse

1. Naviger til Survey Designeren.

2. Vælg Kopiér ud for undersøgelsen du vil duplikere.

3. Der vil nu blive oprettet en identisk kopi af skabelonen.

Tip: hvis en skabelon er låst, kan du lave en kopi af den for at redigere i den.

Klik på videoen herunder for at se hvordan du laver en kopi af en undersøgelsen: