Opret QR-kode til kiosk undersøgelse

Guide til hvordan man opretter en QR-kode til en kiosk undersøgelse

Medarbejdere der ikke logger ind med deres e-mail men bruger deres medarbejder-ID har mulighed for at scanne en QR kode for at tilgå jeres undersøgelser.

For at sikre en højere svarprocent kan QR-koden eksempelvis sættes op i fællesarealer, så flere medarbejdere har mulighed for at deltage.

Sørg for at du har oprettet kiosk-brugerene på jeres konto og har aktiveret kiosk tilstand på din undersøgelse inden du opretter en QR-kode.

Opret en QR-kode i Google Chrome

1. Navigér til Kalenderen
  2. Vælg ud for undersøgelsen
  3. Vælg Indstillinger oppe i kladdens menulinje
  4. Aktivér Kiosk tilstand
  5. Kopiér undersøgelseslinket
  6. Navigér op i højre side af søgebjælken og tryk på
  7. Vælg Create QR Code
  8. Indsæt linket til undersøgelsen
  9. Tryk Download

QR-koden ligger nu som et billede I dine overførsler som med fordel kan bruges sammen med vores forberedende materiale.

OBS! Der er flere måder at oprette en QR-kode på. Hvis du ikke har Google Chrome kan der findes mange gratis QR-kodegeneratorer på internettet.