1. Woba Help Center
  2. For administratorer
  3. Kom igang - lær at bruge Woba optimalt

Opsæt din organisation

En guide til at opsætte din organisation i Woba

Du kan opsætte din organisation i Woba med 3 simple trin - oprette afdelinger, tilføje medarbejdere, samt opsætte administratorer. Hvis du er del af en større virksomhed, kan du med fordel også importere organisationen og klare alle de 3 trin på en gang.

Trin 1 - Opret afdelinger

Det første trin til at opsætte din organisation i Woba er af oprette din virksomheds afdelingsstruktur. Afdelinger bruges i Woba til at dele medarbejdere og resultater op i mindre grupper, så du nemt kan se hvor der er brug for forbedringer og hvor det går godt.

Trin 2 - Tilføj medarbejdere

Når du har oprettet afdelinger, er det tid til at tilføje medarbejdere. Du kan selv vælge hvor meget information du vil udfylde om hver medarbejder, det er dog et krav, at du som minimum udfylder informationer om navn, mail og afdeling, for at Woba ved hvem der skal modtage undersøgelser.

Trin 3 - Opsæt administratorer

Det sidste trin før du har opsat din organisation i Woba, er at opsætte administratorer. I Woba findes der to typer administratorer - afdelingsadministratorer og virksomheds administratorer. Disse to afgør hvilke rettigheder en medarbejder har på platformen, samt hvilke resultater og data personen kan tilgå.

Valgfrit trin - Importer din organisation eller benyt API

Hvis du er del af en større virksomhed, kan du med fordel også importere din organisation og klare de 3 ovenstående trin på en gang. Du importere din organisation ved at udfylde en skabelon du kan hente i Woba Analytics.

En anden mulighed er at tilkøbe en API løsning. Med en API aktiveres automatisk import af medarbejderdata fra et tredjepartssystem ved at levere en simpel HTTP API, som eksterne systemer kan kalde.

Klik på videoen herunder for at se hvordan du opsætter din organisation: