Opsæt invitationer og påmindelser

En guide til at opsætte invitationer og påmindelser

Når du har planlagt din undersøgelse i Woba, kan du selv opsætte invitationer og påmindelser efterfølgende, hvis du ikke har slået til at Woba automatisk gør det for dig.

Du opsætter invitationer og påmindelser ved at gå til: Undersøgelser > Kalender > *Vælg invitation/påmindelser ud for undersøgelsen*

Opsæt invitationer

1. Naviger til Kalenderen og vælg Invitationer ud for undersøgelsen.

2. Vælg Invitationer i menuen i toppen.

3. Vælg hvilken undersøgelse du vil udsende en invitation til.

4. Skriv hvem der er afsenderen af invitationen.

5. Skriv Emnet til invitationen - denne er normaltvist lavet på forhånd, men kan frit redigeres (Teksten "*|SURVEYNAME|*" ændres automatisk til undersøgelsens navn, når den sendes ud.

6. Vælg hvilket sprog invitationen skal sendes ud på.

7. Vælg tidspunkt og dato for hvornår invitationen skal sendes, eller vælg Send nu hvis den skal sendes med det samme.

8. I fritekstfeltet nederst kan du redigere teksten i invitationen som sendes ud eller du kan bruge Woba's standard invitation (anbefales).

9. Tryk på Send og din invitation bliver gemt.

Tip: i højre side af skærmen er et eksempel på, hvordan den invitationsmail der bliver sendt til modtagerne af undersøgelsen, ser ud.

Opsæt påmindelser

1. Naviger til Kalenderen og vælg Påmindelser ud for undersøgelsen.

2. Vælg Invitationer i menuen i toppen.

3. Vælg hvilken undersøgelse du vil udsende en påmindelse til.

4. Slå Påmindelse til.

5. Skriv hvem der er afsenderen af påmindelsen.

6. Skriv Emnet til påmindelsen - denne er normaltvist lavet på forhånd, men kan frit redigeres (Teksten "*|SURVEYNAME|*" ændres automatisk til undersøgelsens navn, når den sendes ud.

6. Vælg hvilket sprog påmindelsen skal sendes ud på.

7. Vælg tidspunktet for hvornår påmindelsen skal sendes, eller vælg Send nu hvis den skal sendes med det samme.

8. I fritekstfeltet nederst kan du redigere teksten i påmindelsen som sendes ud eller du kan bruge Woba's standard påmindelse (anbefales).

9. Tryk på Send og din påmindelse bliver gemt.

Tip: det er en god ide at sende flere påmindelser ud løbende alt efter hvor lang svarperioden er. Dette er med til at sikre en højere svarprocent. Læs mere om gode råd til at få en højere svarprocent.

Klik på videoen herunder for at se hvordan du opsætter invitationer og påmindelser: