Planlæg en undersøgelse

En guide til at planlægge en undersøgelse

Når du har designet en undersøgelse eller valgt en Woba skabelon du vil gøre brug af, er du klar til at sende undersøgelsen ud.

Du planlægger en undersøgelse ved at gå ind på: Undersøgelser > Kalender.

Planlæg undersøgelse

1. Naviger til Kalenderen.

2. Vælg  Opret ny undersøgelsen

3. Vælg spørgerammen du vil udsende.

4. Sæt hak ud for de afdelinger eller medarbejdere der skal modtage undersøgelsen.

5. Vælg en start- og slutdato for undersøgelsen.

6. Hvis undersøgelsen skal sendes ud flere gange regelmæssigt, kan du vælge hvor ofte.

7. Slå Aktiver invitationer og Aktiver påmindelser til/fra alt efter ønske.

Standard invitationer bliver sent til modtagerne af spørgeskemaet klokken 09:00. Hvis undersøgelsen starter idag efter klokken 09:00, så bliver invitationerne sent med det samme. Hvis du vil individualisere invitation skal du deaktivere dette.
Standard påmindelser bliver sendt til modtagerne af spørgeskemaet. Hvis løbetiden er lig med eller under to uger, så bliver der sendt en påmindelse halvvejs igennem undersøgelsen, og en på den næstsidste dag. Hvis perioden er længere en to uger, så bliver påmindelser sendt 1/3 inde i perioden, 2/3 inde i perioden, og den sidste på den anden sidste dag i perioden. Påmindelser bliver sendt klokken 09:00, hvis du vil tilpasse dette tidspunkt, så skal du deaktivere påmindelserne.

8. Vælg Schedulér undersøgelse.

9. Din undersøgelse er nu planlagt.

Husk: at oprette invitation og påmindelser til din undersøgelse. Hvis du ikke har slået til at Woba automatisk opretter dette for dig, kan du læse mere om hvordan du selv oprettet det her.

Klik på videoen herunder for at se hvordan du planlægger en undersøgelse:

Tilføjelse af medarbejdere til igangværende undersøgelse

Hvis du senere beslutter dig for, at endnu en medarbejder skal tilføjes til en undersøgelse, så gøres dette ved at følge punkt 3, og derefter trykke gem.

Vær opmærksom på at medarbejderen ikke vil modtage invitationer eller påmindelser der allerede er sendt - de vil kun modtage de fremtidige invitationer/påmindelser.

De kan dog logge ind på Woba.dk med deres mail ligeså snart de er tilføjede.

Klik på videoen herunder for at se hvordan du tilføjer en medarbejder til en aktiv undersøgelse: