Rediger handlingsplaner

En guide til at redigere handlingsplaner

Når du har oprettet handlingsplaner for din afdelings fokusområder, har du efterfølgende mulighed for at redigere dem, hvis der er noget der skal tilføjes eller ændres. Hvis du endnu ikke har oprettet handlingsplaner, kan du læse mere om hvordan her.

Du redigerer handlingsplaner ved at gå til:  Handlingsplaner > Handlinger

Rediger handlingsplan

1. Naviger til Handlinger.

2. Find handlingsplanen du ønsker at redigere, ved at vælge den rigtige undersøgelse og afdeling i filtreringen. Du kan også bruge søgefunktionen.

3. Tryk op Rediger ud for handlingen.

4. Du har nu mulighed for at ændre i oplysningerne tilknyttet handlingsplanen.

5. Når du er færdig med at redigere skal du trykke på Gem.

Klik på videoen herunder for at se hvordan du redigerer en handlingsplan: