Skift login metode for en medarbejder

En guide til at ændre login metoden for en medarbejdere

Hvis en medarbejder skal logge ind med SSO fremfor den normale Woba login metode eller omvendt, kan man ændre dette i medarbejderens indstillinger

Du finder medarbejderne ved at gå til: Organisation > Medarbejdere

Skift login metode

1. Naviger til medarbejdersiden.

2. Find medarbejderen du ønsker at gøre ændre.

3. Rediger medarbejderen - tryk på dette trin for mere info.

4. Tryk på Pil ned  ud for Login metode dropdown feltet.

5. Vælg den ønskede login metode (Vælg Active Directory, for at bruge SSO metoden)

6. Tryk på Gem i bunden.

Klik på videoen herunder for at se hvordan du ændrer login metode for en medarbejder: