Slet en undersøgelse

En guide til at slette en undersøgelse

Hvis du vil fjerne al data tilknyttet en undersøgelse kan du slette den fra kalenderen.

Du sletter en undersøgelse ved at gå til: Undersøgelser > Kalender

Slet undersøgelse

1. Naviger til Kalenderen.

2. Tryk på ud for undersøgelsen du ønsker at slette - (igangværende undersøgelser kan ikke slettes).

3. Vælg  Slet.

4. Du vil blive spurgt om du er sikker på din handling, vælg Ja.

5. Din undersøgelse er nu slettet.

Bemærk: hvis du sletter en undersøgelse, som har været sendt ud og der er besvarelse, sletter du også al data tilknyttet. Det er ikke muligt at genskabe slettet data.

Klik på videoen herunder for at se hvordan du sletter en undersøgelse: