Eksporter handlingsplaner

En guide til at eksportere handlingsplaner i Woba

Når du har oprettet handlingsplaner, har du mulighed for at eksportere dem til PDF eller PowerPoint.

Du kan eksportere handlingsplaner ved at gå til: Handlinger > Handlingsplaner.

Eksporter handlingsplaner

1. Naviger til Handlingsplaner.

2. Find handlingsplanerne du ønsker at eksportere, ved at vælge den rigtige undersøgelse og afdeling(er) i filtreringen. Du kan også bruge søgefunktionen.

3. Du har 3 forskellige muligheder for hvad der skal indgå i rapporten. 1) en handlingsplan for hele filtreringen, 2) en handlingsplan for hele kategorien, 3) en specifik handlingsplan.

4. Tryk Eksporter oppe i venstre hjørne hvis du ønsker mulighed #1, ud for den pågældende kategori hvis du ønsker mulighed #2, eller ud for den pågældende handlingsplan hvis du ønsker mulighed #3.

5. Du har nu valgmuligheden mellem at hente rapporten i PDF eller PowerPoint. Hvis du ønsker at se rapporten før du henter den, kan du også se et preview.

6. Din rapport vil nu blive genereret.

7. Når rapporten er færdig, bliver den automatisk hentet ned på din computer i den valgte filtype.

Husk: at tillade pop-op vinduer fra Woba Analytics i din browser, da download af rapporten ellers kan blive blokeret i nogle tilfælde.

Klik på videoen herunder for at se hvordan du eksporterer handlingsplaner: