Tekst til tale muligheder

Tekst til tale muligheder er forskellig alt efter, hvilket styresystem to anvender. Her kan du læse om, hvilke muligheder der er.

For både Android og iOS kan du bruge de indbyggede tilgængelighedsfunktioner til at aktivere tekst-til-tale-funktionalitet og vælge tekst, der skal læses højt. Disse funktioner er gratis og giver dig mulighed for at få læst tekst op i forskellige apps

Android:

Select-to-Speak:

1. Gå til din enheds indstillinger.
  2. Naviger til Tilgængelighed.
  3. Tryk på Select-to-Speak og aktiver det.

Efter at have aktiveret denne funktion kan du trykke på en tekst, og en lille menu vises med muligheden for at få læst teksten højt.

iOS:

Speak Selection:

1. Gå til din enheds indstillinger.
  2. Naviger til Tilgængelighed.
  3. Tryk på Talesproget indhold.
  4. Aktiver "Speak Selection."

Efter at have aktiveret denne funktion kan du markere tekst i enhver app, og en "Læs op" -mulighed vises i kontekstmenuen.

Disse indbyggede tilgængelighedsfunktioner bør fungere på tværs af forskellige apps på begge platforme og lade dig vælge tekst og få den læst op uden behov for yderligere tredjepartsapps. Bemærk, at tilgængeligheden af disse funktioner kan variere lidt afhængigt af enheden og operativsystemets version.

PC/MAC:

Der er mange muligheder her, men vi anbefaler TTSMAKER.
Denne mulighed er gratis og læser tydeligt teksten højt.