Hent anbefalinger

En guide til at hent anbefalinger i Woba

I Woba Analytics kan du finde anbefalinger, som tager udgangspunkt i de risikoområder, der er lavet på baggrund af resultater fra dine undersøgelser. Anbefalingerne er opstillet i en prioriteret rækkefølge, alt efter hvilke områder der har scoret lavest og i derfor først og fremmest bør fokusere på.

Du finder anbefalinger i Woba Analytics ved at gå til: Handlinger Anbefalinger.

Hent anbefalinger

1. Naviger til Anbefalinger.

2. Vælg i filtreringen hvilken undersøgelse samt afdelinger du vil hente anbefalinger for.

3. Find kategorien på anbefalingen du vil hente på listen.

4. Tryk på Hent anbefaling.

5. En PDF hentes herefter ned på din computer.

Tip: anbefalinger bliver hentet på det sprog dit Woba Analytics er sat til. Du kan ændre sproget for Woba Analytics mellem dansk og engelsk, hvis du ønsker handlingsplanen i flere forskellige sprog.

Klik på videoen herunder for at se hvordan du henter anbefalinger: