Benchmarking

En guide til benchmarke in Woba

I Woba har du mange forskellige muligheder for benchmarking. Nogle eksempler kunne f.eks. være:

• Benchmarking med lignende virksomheder i industrien
  • Benchmarking med en tidligere undersøgelse
  • Benchmarking med andre afdelinger

Benchmarking data vises både i Overblikket, Risk mappet, samt i Rapporten.

Industri benchmark

Industri benchmark er automatisk slået til for alle undersøgelser, såfremt det er muligt. Benchmarket er baseret på samme typer undersøgelser fra andre virksomheder med samme branchekode som din virksomhed.

Datene der benchmarkes med er både på virksomheds- og afdelingsniveau, samt spørgsmål- og kategoriniveau. Det er de samme typer af data der også benchmarkes med, når du benchmarker op imod en af dine egne undersøgelser.

Tip: hvis der ikke vises noget industri benchmark for din undersøgelse, er det fordi der ikke er nok data fra lignende virksomheder, til at lave en repræsentativ sammenligning. Du kan kontakte Woba Support for at høre om andre muligheder.

Benchmark undersøgelse

Benchmarking med en lignende undersøgelse er en sammenligning af den totale score på hhv. virksomheds-, afdelings- og spørgsmålsniveau mellem to undersøgelser.

Vores avancerede sammenlignings filter giver dig mulighed for nemt at sammenligne brugerdefinerede grupper. Hvis du ønsker at se hvordan medarbejdere med en længere anciennitet klarer sig ift. de helt nye medarbejdere, vil du kunne dette med benchmarking funktionen.

Du skal selv slå dette benchmark til, før der vises noget data:

1. Vælg en undersøgelse i filtreringen.
      2. Tryk på Søg.
      3. Vælg Filter.
      4. Aktivér Sammenlign Benchmark
      5. Vælg en undersøgelse i Benchmark undersøgelse drop-down feltet
        1. Du kan også vælge andre data du gerne vil benchmarke med i dette trin
      6. Tryk på Søg igen
      7. Der vises nu benchmark data med den valgte undersøgelse

Bemærk: benchmarking med en tidligere undersøgelse er kun mulig såfremt undersøgelsens spørgsmål og de inkluderede afdelingerne er opsat ens mellem de to undersøgelser.