Custom-cost calculation

En guide til Financial Impact med custom-cost calculation

Custom-cost calculation giver med flere variable et mere detaljeret estimat af prisen på at miste en medarbejder.

Denne udregningsmetode kræver følgende informationer og variable:

• Job niveau: Alle medarbejdere skal være tildelt et job niveau (entry-level, mid-level eller senior-level).
  • Ansættelsesomkostning: For hvert job niveau skal der være indtastet en ansættelsesomkostning på det tilsvarende niveau.
  • Brutto årsløn: Enten defineret på virksomheds-, afdelings- eller medarbejderniveau.

Tip: du kan læse mere om hvordan du udfylder ovenstående informationer her: → Udfyld data til Financial Impact

Custom-cost calculation

1. Naviger til Financial Impact.

2. Vælg hvilken undersøgelse i filtreringen, som prognosen skal tage udgangspunkt i.

3. Vælg Lommeregneren i menuen i toppen.

4. Sæt hak i Custom-cost calculation.

5. Vælg et lønniveau.

6. Udfyld de nødvendige variable ift. det valgte lønniveau. Læs mere om hvordan du udfylder variablene der bruges til Custom-cost calculation her

7. Udfyld efter ønske informationer om personaleomsætning, sygefravær, arbejdsskader, samt tab af erhvervsevne i tabellen nederst.

8. Vælg Overblik i menuen i toppen for at tilgå prognosen.