Der bliver ikke vist noget data fra en undersøgelse

Mulige løsninger hvis der ikke bliver vist noget data fra en undersøgelse

Oplever du et problem med visningen af data fra en undersøgelse, kan du finde hjælp herunder.

Der bliver ikke vist noget data fra en undersøgelse

Problem Mulige løsninger
Der er for lidt besvarelser ift. anonymitetsgrænsen. Vent på der kommer flere besvarelse, så der er nok ift. anonymitetsgrænsen. Læs mere om anonymitetsgrænsen.
Du har ikke fået tildelt rettigheder til at se data fra den ønskede afdeling. Kontakt den ansvarlige for Woba og bed dem oprette dig som administrator for afdelingen, hvis du mener dette er en fejl.
Du har ikke valgt nogen undersøgelse i filtreringen Vælg en undersøgelse og de afdelinger du vil se data for i filtreringen.
Der er sket en fejl i indlæsningen af data Prøv at genindlæse Woba i din browser eller prøv at logge ud og ind igen.

Blev dit problem ikke løst? Kontakt venligst Woba Support.