Avancerede filtreringsmuligheder

En guide til filtreringsmulighederne i Woba Analytics

I Woba Analytics er det muligt, at filtrere på mange forskellige parametre. Når du er på Overblikket, Risk Mappet eller i rapporten, kan du i toppen af skærmen vælge hvilken undersøgelse, samt afdelinger du vil se data for.

Screenshot 2023-10-19 at 15.50.08

Resultater fra en igangværende undersøgelse opdateres i realtid, så du altid er up-to-date i Overblikket og Risk Mappet.

Hvis du ønsker at filtrere på flere ting end blot undersøgelse og afdelinger, kan du trykke på Filter i højre side.

Screenshot 2023-10-19 at 15.49.28

Dette vil give dig mulighed for at filtrere på følgende parametre:

Du kan trykke på et af ovenstående filtreringer, som du ønsker at få uddybet, for at scrolle direkte ned til det.

Bemærk: en filtrering altid følger anonymitetsgrænsen for en valgt undersøgelse.

Benchmark undersøgelse

Viser et sammenligningsgrundlag fra en tidligere undersøgelse. Dette kan f.eks. bruges til, at se hvordan den totale score for firmaet har udviklet sig, siden en lignende måling fra et tidligere tidspunkt.

Benchmark undersøgelsesfilteret kan også kombineres med andre filtreringer, til at få et overblik over hvordan en afdeling, aldersgruppe, køn el.lign. har udviklet sig.

Derudover kan denne funktion også bruges til at sammenligne ens data, med gennemsnittet for industrien, så man kan se, om firmaet ligger over eller under lignende undersøgelser fra virksomheder i samme industri.

Kønsfiltrering

Viser data baseret på køn. Dataene tager udgangspunkt i det køn, der er valgt under medarbejderindstillinger. Hvis du ikke har indstillet dette, kan du læse mere om, hvordan man redigerer en medarbejder her.

Aldersfiltrering

Viser data baseret på et aldersinterval. Du kan skrive en alder fra 13 til 100 år, da dette er det aldersinterval det er muligt at tilknytte en medarbejder i indstillingerne.

Anciennitetsfiltrering

Viser data baseret på et interval af antal år anciennitet en medarbejder har i virksomheden. Du kan skrive antal år mellem 0 og 100 i hvert felt, dog skal det første tal være lavere end det andet, før filtreringen giver noget resultat.

Lokationsfiltrering

Viser data baseret på medarbejderes lokation, ud fra hvilken afdeling de er med i. For at  denne filtrering virker, skal der være tilknyttet lokation til afdelingerne i Woba. Du kan læse mere om hvordan man redigere afdelinger her. Lokationen der indskrives i filtreringsfeltet, skal lige ledes nøjagtigt passe med lokationen som den står skrevet på afdelingen.

Medarbejderfiltrering

Viser data baseret på den, eller de, medarbejdere der vælges. For at få denne filtrering frem,  skal undersøgelsen være ikke-anonym.

Husk at du skal trykke på Søg, før at en valgt filtrering træder i kraft.