Find dine resultater

En guide til at finde dine resultater til besvarede undersøgelser

Når du har besvaret en undersøgelse, kommer du automatisk ind på resultatsiden. På resultatsiden kan du se:

• Din totale score
  • Værktøjer til at gøre noget ved dit resultat
  • Sammenligning af dit resultat med din afdeling (hvis slået til)
  • Dine besvarelser og kommentarer til alle spørgsmål

Du kan altid tilgå resultatsiden, så du kan få gode råd og ressourcer til at forbedre dine trivsel, samt se hvad du har svaret til tidligere undersøgelser.

Find dine resultater

1. Gå til Mine undersøgelser.

2. Find undersøgelsen du vil tilgå resultater for.

3. Tryk på undersøgelsen.

4. Du bliver nu taget til resultatsiden.

Tip: du kan læse mere om hvordan du bruger dine resultater her: → Brug dine resultater

Klik på videoen herunder for at se hvordan du finder dine resultater: