Hent rapporter med resultater

En guide til at hente rapporter med resultater i Woba

Når du har gennemført en undersøgelse, kan du i Woba få genereret en rapport som opstiller resultaterne på en præsentabel og overskuelig måde.

Du kan generere en rapport i Woba Analytics ved at gå til: Rapporter

Hent rapport

1. Naviger til Rapport siden i Woba Analytics.
  2. Vælg undersøgelse og afdelinger i filtreringen du vil hente en rapport for.
  3. Tilføj eventuelle yderligere filtreringer, som f.eks. en benchmark survey.
  4. Tryk på Hent Rapport.
  5. Aktivér de oplysninger du ønsker inkluderet i din rapport (styrker, svagheder, Risk Map, kommentarer, konklusion) samt sprog.
  6. Du har nu valgmuligheden mellem at hente rapporten i PDF eller PowerPoint. Hvis du ønsker at se rapporten før du henter den, kan du også se et preview.
  7. Tryk på Hent.
  8. Din rapport vil nu blive genereret.
  9. Når rapporten er færdig, bliver den automatisk hentet ned på din computer i den valgte filtype.

Husk: at tillade pop-op vinduer fra Woba Analytics i din browser, da download af rapporten ellers kan blive blokeret i nogle tilfælde.

Tillad pop-up vinduer:Google Chrome

Tillad pop-up vinduer:Microsoft Edge

Klik på videoen herunder for at se hvordan du henter rapporter med resultater: