Hvilke indstillinger og ændringer låses, når en undersøgelse er startet?

En guide til hvornår indstillinger kan ændres, når en undersøgelse er startet

Når du har planlagt en undersøgelse, kan du ændre på alle indstillinger og spørgsmål helt indtil startdatoen. Derefter låses der for en række indstillinger og ændringer. Der låses yderligere for en række indstillinger, så snart der er indsendt den første besvarelse til undersøgelsen. Disse vil blive gennemgået herunder:

Hvad kan IKKE ændres?

Efter undersøgelsens startdato...

• Spørgsmål: det er ikke muligt at ændre skala, tema, undertema og svarmuligheder.
  • Spørgsmålsindstillinger: dog kan spørgsmål fortsat ekskluderes fra beregningerne.
  • Rækkefølgen på spørgsmål og temaer
  • Fjerne medarbejdere eller afdelinger fra en undersøgelse

Efter første besvarelse...

• Anonymitetsgrænsen: denne kan af sikkerhedsmæssige årsager ikke ændres, når først undersøgelsen har modtaget en besvarelse, da det er denne som afgør, hvorvidt en undersøgelse er anonym eller ej.

Hvad kan GODT ændres?

Det er altid muligt at...

• Brugerdefinerede tema-titler
  • Spørgsmål: titel, spørgsmåls- og hjælpetekster
  • Slå spørgsmål til/fra
  • Tilføje nye medarbejdere eller afdelinger til en undersøgelse

Bemærk: hvis du ønsker at fjerne en medarbejder eller afdeling fra en igangværende undersøgelse, bedes du kontakte Woba Support.