Hvordan forholder jeg mig når jeg har købt AD integration

En guide til hvad du kan gøre, når du har købt AD integration

Hvad bruger man en AD-integration til?

AD-integrationen til Microsoft Azure Active Directory SSO-integration vil gøre det muligt for Woba-brugere at logge ind på Woba ved hjælp af deres Azure AD-legitimationsoplysninger i stedet for at bruge den sædvanlige Woba e-mail-baserede loginprocedure. Denne login dækker både logins til Wobas Analytics App (for administratorer) og Web App (for medarbejdere).

Hvordan kommer jeg i gang?

1. Opsæt integrationen

Før du kan gøre ovenstående, skal integrationen først konfigureres. Følg guiden her for at komme i gang: → AD Integration - configuration guide

Bemærk: du skal være logget ind via Wobas kundeportal for at kunne tilgå artiklen.

2. Vælg login metode for medarbejdere

Når integrationen er opsat, kan du vælge hvilke medarbejdere, som skal logge ind med Active Directory (Single Sign-On). Følg guiden her, for at se hvordan du ændrer en medarbejders login metode: → Skift login metode for en medarbejder.
  3. Test integrationen

Når alt er på plads, kan det være en god ide at teste integrationen. Her kan du eller en kollega sætte sin login metode til Active Directory. Prøv herefter at logge ind på Woba. Hvis du omdirigeres fra den normale Woba login metode og kan bruge SSO til at logge ind, bør integrationen være opsat korrekt.