Importer kommentar CSV-fil til regneark

En guide til at importere kommentar CSV-filen til et regneark

Når du har eksporteret kommentarerne fra en undersøgelse, kan du hurtigt importere den CSV-fil du har hentet i et regneark, så kommentarerne bliver sat op på en overskuelig måde.

Du kan bl.a. importere CSV-filen til Microsoft Excel, Google Sheets eller Numbers (Mac).

Importer CSV-fil til Microsoft Excel

1. Følg guiden på Microsoft's hjemmeside: Importér eller eksportér tekstfiler (.txt- eller .csv)

Importer CSV-fil til Google Sheets

1. Følg guiden på Google's hjemmeside: Importér datasæt og regneark

Importer CSV-fil til Numbers på Mac

1. Følg guiden på Apple's hjemmeside: Importer et Excel- eller tekstarkiv i Numbers på Mac

Oplever du problemer med at importere CSV-filen? Kontakt venligst Woba Support

Klik på videoen herunder for at se hvordan du importerer kommentar CSV-filen til Excel på Mac: