Jeg kan ikke logge ind på Woba

Mulige løsninger hvis du ikke kan logge ind på Woba

Oplever du et problem med at logge ind på Woba, kan du finde hjælp herunder.

Jeg kan ikke logge ind

Problem Mulige løsninger
Du modtager ikke en pin kode:

Du prøver at logge ind med den forkerte mail.

Du skal logge ind med samme mail som du modtog invitationen på. I selve invitationen står der ofte skrevet præcis hvilken mail du skal benytte.

Pin koden virker ikke Hvis pin koden du modtager ikke virker, kan det være den allerede er blevet brugt eller den er udløbet. Anmod om en ny pinkode og prøv igen.
Du er ikke oprettet som medarbejder Hvis du er blevet inviteret til en undersøgelse, men ikke kan logge ind. Kan du kontakte den ansvarlige og spørge om de har oprettet dig som medarbejder.
Din pin kode havner i spam mappen Tjek gerne spam mappen efter hvis du ikke har modtaget pin koden, da mails fra Woba kan havne der i nogle tilfælde.
Der kan være problemer med din browser Woba fungerer typisk bedst i Google Chrome. Hvis du har mulighed for det, kan du prøve at logge ind her.
Whitelisting problem

Pin kode mailen bliver blokeret af dit IT-sikkerhedssystem. Følgende skal whitelistes:

Blev dit problem ikke løst? Kontakt venligst Woba Support.