Opret nyt spørgsmål

En guide til at oprette nyt spørgsmål

Du kan tilføje nye spørgsmål til enhver undersøgelsesskabelon, uanset om det er en eksisterende Woba-skabelon, eller hvis du opretter din egen skabelon fra bunden.

Du kan tilføje spørgsmål når du redigere eller opsætter en undersøgelsesskabelon.

Gå til: Undersøgelser > Designer > *vælg skabelon*

Tip: Woba har et kæmpe spørgsmål bibliotek, med spørgsmål som egner sig til stort set alle kategorier og emner.

Opret spørgsmål

1. Naviger til Survey Designeren og åben undersøgelsen du ønsker at tilføje et spørgsmål til.

2. Tryk på Opret nyt spørgsmål.

3. Vælg en skala spørgsmålet bedømmes ud fra.

4. Vælg et tema og undertema spørgsmålet hører under.

5. Tilknyt en titel til spørgsmålet.

6. Skriv det spørgsmål der skal besvares.

7. Indtast evt. en hjælpetekst der uddyber eller forklarer spørgsmålet.

8. Vælg Opret.

Når du har oprettet et spørgsmål gemmes det automatisk til skabelonen.

Husk: at spørgsmål og svar skal matche den skala du har valgt. Du kan læse mere om spørgsmålsskalaer i Woba her.

Klik på videoen herunder for at se hvordan du oprettet et spørgsmål: