Rediger administratorer

En guide til at redigere administratorer

Når en medarbejder er blevet tildelt administratorrettigheder i Woba, kan du frit redigere rettigheder løbende og ændre hvilken information og data medarbejderen har adgang til på platformen. Hvis du endnu ikke har opsat administratorer, kan du se hvordan her.

Du kan redigere administratorer ved at gå til: Organisation > Administratorer

Rediger administrator

1. Naviger til administrator siden

2. Ud for administratoren du skal ændre, vælg Rediger.

3. Rediger eller tilføj den ønskede information om administratoren.

4. Tryk på Gem.

Bemærk: du kan kun redigere afdelingen for en afdelingsadministrator.

Klik på videoen herunder for at se hvordan man redigerer en administrator: