Opsæt virksomheds- og afdelingsadministratorer

En guide til at opsætte virksomheds- og afdelingsadministratorer i Woba

Når du har tilføjet medarbejdere til Woba, er det sidste trin til at opsætte din organisation, at opsætte virksomheds- og afdelingsadministratorer.

Du kan oprette administratorer ved at gå til: Organisation > Administratorer

Hvis du ikke vil oprette administratorer i Woba manuelt, kan du også importere din organisation.

Opsæt virksomhedsadministratorer

1. Naviger til administratorsiden.

2. Ved siden af organisationsbaren, vælg  Tilføj.

3. Find medarbejderen ved at søge på navnet.

4. Sæt hak i Virksomhedsadministrator.

5. Slå Send email invitation til, hvis medarbejderen skal informeres.

6. Tryk på Gem.

7. Den nyligt oprettede virksomhedsadministrator vil nu vises på administratorlisten.

Som virksomhedsadministrator har man adgang på tværs af hele virksomheden i Woba. Rettighederne giver dog ikke direkte adgang til data fra undersøgelser, medmindre disse er tilføjet til undersøgelsesrettighederne.

• Du kan udspecificere de områder en administrator skal have adgang til ved at opsætte Advanced Permission på brugerniveau. Læs mere her: → Advanced Permission på brugerniveau

Opsæt afdelingsadministrator

1. Ved siden af organisationsbaren, vælg  Tilføj.
  2. Find medarbejderen ved at søge på navnet.
  3. Sæt hak i Afdeling admin.
  4. Vælg hvilken afdeling medarbejderen skal have rettigheder til.
  5. Specificer hvad administratoren skal have rettigheder til
    1. Slå Se underafdelinger fra hvis ikke medarbejderen skal kunne se resultater fra underafdelinger.
    2. Slå Se advanced filtrering til hvis medarbejderen skal kunne bruge filtrering når de gennemgår resultater (læs om filtreringsmulighederne her).
    3. Slå Send email invitation til, hvis medarbejderen skal informeres.
  6. Tryk på Gem.
  7. Den nyligt oprettede afdelingsadministrator vil nu vises på administratorlisten.

Som afdelingsadministrator er man blot tildelt generelle rettigheder til en afdeling og eventuelt underafdelinger. Rettighederne giver ikke direkte adgang til data fra undersøgelser, medmindre disse er tilføjet til undersøgelsesrettighederne.

• Du kan udspecificere de områder en administrator skal have adgang til ved at opsætte Advanced Permission på brugerniveau. Læs mere her: → Advanced Permission på brugerniveau

Klik på videoen herunder for at se hvordan man tilføjer virksomheds- og afdelingsadministratorer: