Importer din organisation

En guide til at importerer medarbejdere, afdelinger og administratorer i Woba

For at sætte din organisation op hurtigt og nemt i Woba, kan du med fordel benytte dig af importfunktionen

Du finder importfunktionen ved at gå ind på: Organisation > Afdelinger/Medarbejdere/Administratorer

Bemærk: før du kan importere din organisation til Woba skal du først have hentet og opsat vores skabelon til import.

Importer din organisation

1. Naviger til importsiden.

2. Vælg de ønskede indstillinger for din import - *se evt. nedenstående boks.

3. Klik på  Importer regneark.

4. Vælg det dokument du ønsker at importere.

5. Import færdig - Vælg Gå til afdelinger for at se et overblik over den nyligt importerede eller opdaterede organisation.

*Når du skal importere organisationen har du følgende muligheder:

• Arkiver medarbejder som ikke findes i regnearket: Hvis en medarbejder eksistere i Woba, men ikke findes i regnearket, så bliver medarbejderen automatisk arkiveret i Woba.
  • Opret manglende afdelinger: Hvis en medarbejder i regnearket tilhører en afdeling som ikke findes i Woba, så oprettes afdelingen og tilknytter medarbejderen.
  • Ignorer afdelingshiarakiet og match kun på Department1 kolonnen: Tilknyt medarbejderen til den afdeling som står i Department1 kolonnen uanset hvor denne afdeling befinder sig i afdelingshiarakiet.

Alt efter hvad du vælger, vil det påvirke hvilke informationer der bliver importeret til Woba, samt hvilke informationer der erstattes.

Tip: Er din import ikke succesfuld? Læs mere her: → Hvis din import af din organisation fejler

Klik på videoen herunder for at se hvordan du importerer din organisation: