Hent skabelon til import af organisation

En guide til at hente skabelonen til import af organisation i Woba

Før du kan importere din organisation til Woba, skal du først have opsat et regneark med de informationer der skal uploades. Vi anbefaler at hente vores skabelon til at gøre dette.

Du finder skabelonen ved at gå ind på: Organisation > Afdelinger/Medarbejdere/Administratorer

Hent skabelon til import

Vi anbefaler at downloade vores skabelon, da importen kun lykkes, hvis dokumentets kolonner og formatering er opsat nøjagtigt ens.

1. Naviger til organisationssiden.

2. Ved siden af organisationsbaren, vælg  Importer.

3. Klik på Hent skabelon.

4. Åben skabelonen i Excel.

Du kan også hente skabelonen ved at trykke her: → Hent skabelon

Skærmbillede 2022-10-07 kl. 13.21.47

Opsæt skabelon til import

Når du har hentet skabelonen, er du klar til at udfylde den med de informationer, som du ønsker at uploade til Woba.

1. Åben skabelonen upload_employees_template_english.xlsx.

2. Udfyld som minimum data i kolonnerne Employee name, Employee Email og Department1.

3. Du kan læse mere om at udfylde skabelonen her.

Tip: Når du har udfyldt skabelonen med alle informationerne der skal importeres til Woba, er det en god ide at validere om dokumentet succesfuldt kan uploades til Woba. På den måde undgår du uønskede fejl.

Klik på videoen herunder for at se hvordan du henter skabelonen: