Validering af regneark til import af organisation

En guide til at validere et regneark til import af din organisation i Woba

Når du har hentet og opsat skabelonen du skal bruge til at importere din organisation, kan du validere regnearket før du foretager endelige ændringer. På den måde undgår du, at ændre eller erstatte forkert data.

Du kan validere importen ved at gå ind på: Organisation > Afdelinger/Medarbejdere/Administratorer

Validering af import

1. Vælg  Importer.

2. Slå Kun validering til.

3. Klik på  Importer regneark.

4. Vælg det dokument du ønsker at validere.

Når dit dokument er blevet valideret, kan du se om der er nogle rækker i regnearket som fejler, samt hvad fejlen er. Læs mere om hvad du kan gøre hvis din import fejler.

Klik på videoen herunder, for at se hvordan du validere regnearket til import af organisation: