Hvis din import af din organisation fejler

Mulige løsninger til hvis din import af organisation fejler

Oplever du et problem med import af din organisation til Woba via vores Excel Skabelon, kan du finde hjælp herunder.

Artiklen tager udgangspunkt i fejlmeddelelser givet ved validering af din import

Fejlmeddelelser

Fejlmeddelelserne oplyses som: "Failed record *række nr* (email: *mail*): *fejlmeddelelse* - *værdi*.

Eksempelvis: Failed record 2 (email: johnsmith@example.com): invalid field Date of Birth - 2001-01-01

Formateringsfejl

Hvis årsagen til din fejlmeddelelse i skemaet herunder er en formatteringsfejl, kan du finde hjælp til hvordan importskabelonen skal udfyldes korrekt i artikel her.

Mulige fejlmeddelelser

Fejlmeddelelse Løs problemet
import_result_Missing metadata Der er et eller flere medarbejderfelter som mangler eller ikke står korrekt i skabelonen. Brugerdefinerede felter skal også stå i skabelonen.
invalid field *column title*

Der er en formatteringsfejl eller ulovlig værdi i et felt i kolonnen. Ret denne for at fortsætte. Alle felter skal som udgangspunkt være formatteret som tekst uden yderligere formattering.

Employee Id, *ID*, is already used within the company Medarbejdere ID'et skal være unikt.
DepartmentX, *name*, doesn't exist Du forsøger at matche på afdelinger som ikke eksisterer eller står indskrevet forkert. Afdelingerne i skabelonen skal matche 100% med dem i Woba.
import_result_Missing metadata I bruger Kundespecifikke Variabler i jeres nuværende setup. Tilføj Variabler som de sidste rækker i Excel arket.
Failed record .... this email address cannot be used in Woba. Please contact Woba Support. Emailen er allerede oprettet i Woba
import_result_general-error: message - cannot determine type of empty array

import_result_general-error: message - invalid input syntax for type timestamp with time zone: "0NaN-NaN-NaNTNaN:NaN:NaN.NaN+NaN:NaN"

import_result_general-error: message - Cannot set is_using_kiosk_mode = true: User does not have an internal_id

Denne tabel opdateres løbende...

Blev dit problem ikke løst? Kontakt venligst Woba Support.