Rediger skabelonindstillinger

En guide til at redigere indstillingerne for en skabelon

Når du har designet en spørgerammeskabelon, kan du ændre indstillingerne for skabelonen, så længe undersøgelsen ikke er aktiv eller afsluttet. Hvis en skabelon allerede har været i brug til en aktiv undersøgelse, vil den være låst for yderligere ændringer.

Du redigere kan redigere skabelonindstillingerne ved at gå til: Undersøgelser > Designer > *vælg spørgeramme*

Rediger skabelonindstillinger

1. Naviger til Survey Designeren og rediger skabelonen du ønsker at tilgå.

2. Tryk på Indstillinger i menuen i toppen.

3. Her kan du ændre diverse indstillinger for skabelonen.

Tip: i skabelonindstillingerne kan du bl.a. ændre på anonymitetsgrænsen. Læs mere om anonymitetsgrænsen her: → Indstil anonymitetsgrænse

Klik på videoen herunder for at se hvordan du redigerer skabelonindstillingerne: