Rediger spørgsmål

En guide til at redigere spørgsmål

Når du har designet en undersøgelsesskabelon, kan du frit redigere spørgsmålene, så længe undersøgelsen ikke er aktiv eller afsluttet. Hvis en skabelon allerede har været i brug til en aktiv undersøgelse, vil den være låst for yderligere ændringer.

Du redigere et spørgsmål ved at gå ind på skabelonen til spørgerammen: Undersøgelser > Designer > *vælg spørgeramme*

Rediger spørgsmål

1. Naviger til Survey Designeren og rediger skabelonen.

2. Vælg ud for spørgsmålet du ønsker at redigere.

3. Rediger informationen tilknyttet spørgsmålet.

4. Tryk på Gem.

Læs mere om de forskellige skalaer i Woba: → Spørgsmålsskalaer i Woba

Klik på videoen herunder for at se hvordan du kan redigere et spørgsmål: