Se kommentarer fra en undersøgelse

En guide til at se kommentarer fra en undersøgelse i Woba

Find de kommentarer som er blevet tilknyttet til et bestemt spørgsmål og svarmulighed.

Du finder kommentarer i Woba Analytics ved at gå til: Kommentarer

Kommentarer

1. Naviger til Kommentarer.
  2. Vælg i filtreringen hvilken undersøgelse og hvilke afdelinger du vil se kommentarer fra.
  3. Filtrér på baggrund af spørgsmål eller score
    - Tryk på Spørgsmål for at filtrere kommentarerne på baggrund af spørgsmål.
    - Tryk på Alle for at filtrere på baggrund af score.

Tip: du kan eksportere kommentarerne. Se hvordan her: → Eksporter kommentarer

Klik på videoen herunder for at se hvordan du tilgår kommentarerne fra en undersøgelse:

Tip: Du kan som leder besvare kommentarer → Læs om Survey Chat her