Slet en besvarelse

En guide til at slette en besvarelse

Slet din besvarelse til din undersøgelse, så du kan starte forfra og ændre i dine svar.

Slet undersøgelse

1. Gå til Mine undersøgelser

2. Tryk på i hjørnet på besvarelsen du ønsker at slette.

3. Vælg Slet.

4. Din besvarelse er nu slettet.

Bemærk: du kan kun slette en besvarelse, så længe at undersøgelsen er aktiv. Hvis du sletter en besvarelse, er der ikke mulighed for at få din besvarelse tilbage. Derudover kan en besvarelse kun slettes, hvis virksomhedens administrator har tilladt det.

Klik på videoen herunder for at se hvordan du sletter en besvarelse: