Spring et spørgsmål over eller gå tilbage

En guide til at springe spørgsmål over eller gå tilbage i en undersøgelse

Når du er igang med en undersøgelse, kan du gå tilbage hvis der er et spørgsmål du vil ændre til besvarelse til, eller springe et spørgsmål over, hvis du ikke ønsker at afgive et svar.

Spring et spørgsmål over

1. Imens du er på det spørgsmål i undersøgelsen du ønsker at springe over.

2. Tryk på  Pil ned i bunden af skærmen eller brug scroll ned på din mus.

3. Du bliver nu sendt videre til næste spørgsmål

Gå tilbage i undersøgelsen

1. Tryk på  Pil op i toppen af skærmen eller brug scroll op på din mus.

2. Du går nu tilbage til forrige spørgsmål.

Tip: selvom du springer et spørgsmål over, eller går tilbage i undersøgelsen, bliver dine svar ikke glemt og du kan altid komme tilbage til det igen.

Klik på videoen herunder for at se hvordan du springer et spørgsmål over eller går tilbage i en undersøgelse: