Sådan beskytter du en Excel-fil

Guide til at beskytte Excel-filer

I nogle tilfælde kan det være, at man har brug for lidt ekstra hjælp til at få udfyldt sin importskabelon.

Så vidt muligt, er det altid bedst at undgå, at sende personfølsomme data frem og tilbage, og af denne grund har vi lavet nedenstående hjælpeguides, så dette kan undgås.

Hjælpeguides til import af medarbejderfil

1. Hent skabelon til import af medarbejderfil
  2. Sådan udfylder du importskabelonen - se hvordan regnearket skal formateres
  3. Validering af regnearket - tjek om der er nogle fejl i regnearket. Siden vil fortælle dig hvor i regnearket der er formateringsfejl.
  4. Import af din organisation

Hvis ovenstående fejler, så skriv endelig ind til os - forhåbentligt kan vi finde frem til hvad fejlen kunne være.

Nogle gange kan vi ikke nå til bunds i det, uden at vi selv ser filen. I dette tilfælde kan medarbejderfilen sendes til os - men ikke før den er blevet adgangsbeskyttet!

Hvorfor adgangsbeskytte en Excel-fil?

For at sikre, at jeres oplysninger ikke falder i de forkerte hænder, så er det vigtigt at adgangsbeskytte filer med følsomme data. Dette kan gøres ved at sætte et kodeord på filen, som herefter vil kunne sendes til os på support@woba.io.

Du kan læse om hvordan du adgangsbeskytter en Excel-fil her.

Du kan læse hvordan du fjerner adgangsbeskyttelsen her.

VIGTIGT! Medarbejderfilen og kodeordet skal sendes i separate mails!