Eksporter kommentarer

En guide til at eksportere kommentarer

I Woba kan du eksportere kommentarerne fra en undersøgelse til en CSV-fil, som du derefter kan opsætte i et regneark el.lign.

Du eksporterer kommentarer i Woba Analytics ved at gå til: Kommentarer

Eksporter kommentarer

1. Naviger til Kommentarer.

2. Vælg i filtreringen hvilken undersøgelse og hvilke afdelinger du vil se kommentarer fra. Læs mere om at se kommentarer her.

3. Vælg Eksporter.

4. Kommentarerne hentes nu ned på din computer i en CSV-fil.

Tip: du kan se hvordan du importerer CSV-filen med kommentarerne til et regneark i artiklen her: → Importer kommentar CSV-fil til regneark

Klik på videoen herunder for at se hvordan du eksporterer kommentarer: