Introduktion til Survey Chat

En introduktion to Wobas survey chat

Introduktion

Survey Chat giver HR og ledere mulighed for direkte at reagere på kommentarer, som medarbejderne har givet i vores målinger, og dermed skabe en dynamisk, løbende og interaktiv kanal for kommunikation.

Denne realtidsinteraktion anerkender ikke kun medarbejderens input, men åbner også op for en dialog om at tackle problemer, give afklaring og implementere løsninger.

Kommentarer forbliver anonyme selvom de besvares

De vigtigste funktioner

• Chat for HR og ledere: HR og ledere kan besvare kommentarerne direkte gennem deres Woba dashboard og fremme en kultur for løbende feedback og anerkendelse.
  • Chat for medarbejderne: Medarbejderne har adgang til sin survey chat historik på deres egen Woba konto, som kan tilgås fra app eller desktop - og får en notifikation, hvis deres kommentar bliver besvaret.
  • Medarbejderens anonyme talerør:  Woba beskytter individets privatliv ved at sikre, at medarbejderkommentarer forbliver anonyme.
  • Handlekraftige indsigter:  Omsæt feedback til konkrete løsninger ved at adressere bekymringer direkte og implementere forebyggende foranstaltninger.

Sådan bruger du Survey Chat

Brug nedenstående guides for at se, hvordan du kan komme i gang med at bruge Wobas Survey Chat:

Hvorfor bruge Survey Chat?

• Proaktiv problemløsning: Identificer og løs potentielle problemer, før de eskalerer, og minimer dermed påvirkningen på arbejdsmiljøet.
  • Øget medarbejderengagement: Vis medarbejderne ved, at deres stemme og mening betyder noget, hvilket fører til øget engagement og tilfredshed.
  • Datadrevne beslutninger til at forbedre arbejdsmiljøet og trivslen: Udnyt ikke kun kvantitative - men nu også kvalitative medarbejderindsigter til at bygge det arbejdsmiljø som dine medarbejdere drømmer om