Kioskbruger, hvad er det?

I denne artikel kan du læse om, hvad en kiosk bruger er og hvad det indebærrer.

En kioskbruger er en medarbejder, der ikke har adgang til en computer, men som alligevel har brug for at besvare undersøgelser. Kioskbrugere kan derfor logge ind via en kiosktilstand, som giver dem mulighed for at besvare undersøgelser uden at have en personlig e-mailadresse knyttet til deres bruger.

At være kioskbruger indebærer følgende:
Begrænset adgang: Kioskbrugere har kun adgang til at besvare igangværende undersøgelser. De kan ikke se kommende eller afsluttede undersøgelser

Ingen e-mail-login: Kioskbrugere logger ikke ind ved hjælp af e-mail, men via en specifik kiosktilstand.

Enkel funktionalitet: Kiosk-app'en indeholder en reduceret version af funktionaliteten i web-appen, hvor kun nødvendige funktioner er tilgængelige.
Sådan logger en kioskbrugere ind:
Kioskbrugere skal bruge et specifikt login, som ikke er baseret på e-mail. Dette login kan være indstillet af systemadministratoren og er typisk tilgængeligt via en "kioskterminal" eller en delt enhed.

Ingen e-mail-login: Kioskbrugere logger ind via deres unikke medarbjder ID og deres navn. Dette gør det umuligt at knytte deres svar til en personlig konto, men betyder også at Kioskbrugere kan ikke logge ind og se deres resultater efterfølgende. Dette er af sikkerhedsmæssige årsager, da admins ellers ville kunne logge ind på vegne af andre og tjekke svar.

Ingen personlig identifikation: Da kioskbrugere ikke logger ind med personlige e-mailadresser, er deres svar ikke direkte knyttet til deres identitet. Dette hjælper med at bevare anonymiteten i undersøgelsen.

Dette er kun gældende for anonyme undersøgelser. Hvis undersøgelsen ikke er anonym, så vil besvarelser blive tilknyttet et navn i resustalterne på Woba analytics.

Begrænset adgang: Kioskbrugere er designet til at have en begrænset adgang til systemet, hvor de kun kan besvare igangværende undersøgelser. De har ikke adgang til at se resultaterne af undersøgelserne, da deres primære rolle er at deltage i undersøgelsen, ikke at analysere resultaterne, samt at forblive anonyme efter de har svaret. dette gøres fordi, at det udelukker admins fra at logge ind på vegne og en kiosk bruger og se deres resultater efter de har afgivet deres svar.

Du kan læse om, hvordan du aktivere kiosk brugere her.